«همچنان که میمردم» به 2 جشنواره بینالمللی راه پیدا کرد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- «همچنان که میمردم» به 2 جشنواره بینالمللی راه پیدا کرد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرنگار مهر، «همچنان که میمردم» پس از حضور در جشنواره های معتبری همچون ونیز، شیکاگو و شانگهای، در تازه ترین حضورهای بین المللی خود در 2 جشنواره سائو پائولو برزیل و اِفِبو ایتالیا به نمایش در خواهد آمد.
چهل و سومین جشنواره بین المللی سائو پائولو از تاریخ 25 مهر تا 8 آبان ماه (17 تا 30 اکتبر) در شهر سائو پائولو برزیل برگزار می شود و فیلم «همچنان که می مردم» به کارگردانی مصطفی سیاری در بخش چشم انداز بین الملل این جشنواره به نمایش درخواهد آمد. جشنواره سائو پائولو از جشنواره های معتبر آمریکای جنوبی است که به موسترا (Mostra) معروف است.
همچنین، چهل و یکمین جشنواره بین المللی اِفِبو از تاریخ 21 تا 27 مهر ماه (13 تا 19 اکتبر) در شهر پالرمو ایتالیا برگزار می شود و فیلم «همچنان که می مردم» در بخش مسابقه فیلم های اول و دوم جشنواره به نمایش در آمده و برای دریافت جایزه ویژه این بخش با 6 فیلم دیگر از کشورهای فرانسه، آلمان، ژاپن، بلژیک، سوییس و لهستان به رقابت خواهد پرداخت. جشنواره اِفِبو هر ساله در شهر پالرمو برگزار میشود.
«همچنان که می مردم» پیش از این در بخش رقابتی افق های جشنواره ونیز، بخش رقابتی کارگردانان نوین جشنواره شیکاگو، بخش مسابقه بین الملل جشنواره کرالای هند، و بخش رقابتی استعدادهای نو جشنواره شانگهای حضور داشته است و نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم و بهترین فیلمبرداری از این جشنواره بوده است.
پخش بینالمللی فیلم «همچنان که میمردم» به عهده پرشیا فیلم به مدیریت علی قاسمی است.
«همچنان که میمردم» اولین فیلم سینمایی مصطفی سیاری است. این فیلم محصول موسسه فرهنگ فیلم تهران با بازی نادر فلاح، الهام کردا، مجید آقاکریمی، وحید راد و محمد ربانی است.
عوامل این فیلم عبارتند از فیلمنامه: بهنام عابدی، مصطفی سیاری و حامد حسینیسنگری، مدیر فیلمبرداری: حامد حسینیسنگری، تدوین: هایده صفییاری، مدیر برنامهریزی: رضا بختیارینیک، صدابردار: محمد کیانارثی، طراحی و ترکیبصدا: انسیه ملکی، طراحصحنه و لباس: علی قدیریان، البرز ملکپور، طراح چهرهپرداز: محمود دهقانی، موسیقی: بامداد افشار، منشیصحنه: شهره فهیمی، مدیر تولید: مسعود دلیری، عکاس: حبیب مجیدی.
2 مستند برنده جایزه از جشنواره «یاماگاتا» ژاپن شدند - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- 2 مستند برنده جایزه از جشنواره «یاماگاتا» ژاپن شدند - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، مراسم اختتامیه شانزدهمین دوره جشنواره بینالمللی مستند «یاماگاتا» عصر امروز چهارشنبه 24 مهرماه در کشور ژاپن برگزار شد و مستند «خُرامان» ساخته آرش اسحاقی موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی از اتحادیه کارگردانان ژاپن شد.
در بخش «جریانهای نو آسیا» نیز بهمن کیارستمی با مستند «اِکسُدوس» جایزه موسوم به «جایزه تعالی» Award of Excellence «یاماگاتا» را دریافت کرد. پخش بینالمللی این فیلم برعهده مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی است.
جایزه بهترین فیلم بخش مسابقه بینالملل این رویداد بزرگ آسیایی هم به مستندسازی از کشور چین تعلق گرفت.
شانزدهمین دوره جشنواره بینالمللی مستند «یاماگاتا» که از فستیوالهای معتبر جهانی فیلم مستند است از 18 تا 25 مهر 1398 در کشور ژاپن برگزار می شود.
«فرار از قندهار»، سفری زنانه از وین تا افغانستان منتشر شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- «فرار از قندهار»، سفری زنانه از وین تا افغانستان منتشر شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرنگار مهر، رمان فرار از قندهار اثر شهره قائممقامی در نوبت اول چاپ روانه بازار کتاب شد.
در این رمان مخاطب همراه دختری افغانستانی به نام بلور، سری به یکی از محلههای اعیاننشین وین و کنار رودخانه دانوب میزند و از آنجا با او به خانهاش در قندهار میرود. همانجایی که او از آن گریخت تا بیرون افغانستان به دکان کوچکی به نام خرازی قندهاری پناه ببرد. غافل از اینکه آن پناهگاه چقدر مهیب است! اما آنجا با او چه کردند؟ او از چه گریخته بود؟
در این رمان با زنانی آشنا میشویم که باور دارند باید ستم را بپذیرند و گاهی ستمگر را دوست هم بدارند و مردانی که چشم بسته مرید باورهایی سیاه هستند. باورهای سیاه و سودجوییهای جاهلانه.
شهرهقائم مقامی پیش از این و در مقام نویسنده مجموعه داستان «طهران تا تهران» را منتشر کرده است و داستان بلند «عشق افغان» نیز پیش از این توسط همین ناشر روانه بازار شده است.
انتشارات قدیانی این کتاب را 152 صفحه با قیمت 20 هزار تومان منتشر کرده است.
تنها صدای جامانده از سهراب سپهری - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- تنها صدای جامانده از سهراب سپهری - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
مجله مهر- سهراب سپهری (متولد 15 مهر 1307 کاشان – درگذشته 1 اردیبهشت 1359 تهران) شاعر، نویسنده و نقاش محبوب عصر ما بود. او را با سبک متفاوتی که در شعر نو به وجود آورد، میشناسیم. سهراب به فرهنگ مشرقزمین علاقه زیادی داشت و به هندوستان، پاکستان، افغانستان، ژاپن و چین سفر کرد. مدتی در ژاپن زندگی کرد و هنر «حکاکی روی چوب» را آنجا یاد گرفت. مرداد 1336 از راه زمینی به کشورهای اروپایی سفر کرد و به پاریس و لندن رفت. در دورانی که ساکن پاریس بود بورس تحصیلیاش قطع شد و برای تأمین مخارج، ماندن بیشتر در فرانسه و ادامه? نقاشی مجبور به کار شد؛ حتی گاهی برای پاک کردن شیشه? آپارتمانها، از ساختمانهای بیست طبقه هم آویزان میشد. «مرگ رنگ»، «زندگی خواب ها» ، «شرق اندوه» و صدای پای آب اسم بعضی از کتاب های معروف اوست.
صدایی که میشنوید، یکی از معدود فایل های صوتی است که از سهراب سپهری به جامانده است. در این صوت کوتاه که شاید یک گپ خودمانی در منزل یکی از دوستان سهراب است، صدای او را میشنوید که درباره ویژگیهای معماری خانههای قدیمی صحبت میکند.
در صوت کوتاه دیگری هم سهراب از تنهایی اش صحبت می کند. در نسخه کامل تر این فایل صوتی مصاحبه کننده می گوید: خوب آقای سپهری، می گفتید...نه والا جدی میگم. شما همه اش که نمیخواهید نقاشی کنید؟ به خدا جدی میگم! همش که مشغول نقاشی... سهراب سپهری: خوب نه... بعضی وقتها هم کتاب می خونم، بعضی وقتها هم چیز می نویسم...آشپزی می کنم، ظرف شویی می کنم.... مصاحبه کننده: خوب، شما در این زندگی به این کیفیت احساس خلاء، احساس کمبود...نمی کنید؟ سهراب سپهری: اصلا! اصلا! هر چه تنها تر باشم، من احساس خرمی و خوشی و راحتی خودم را می کنم واقعا...»
ویژهبرنامه روز جهانی کودک در کانون پرورش فکری برگزار شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- ویژهبرنامه روز جهانی کودک در کانون پرورش فکری برگزار شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر، ویژه برنامه هفته ملی کودک همزمان با روز جهانی کودک صبح روز سهشنبه 16 مهر در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون در حالی برگزار شد که مدیران ارشد کانون و میهمانان دیگر از سخنرانی خودداری کردند و اجازه دادند تا کودکان برنامهای که برگزار کنندگانش، همسن و سالان خودشان بودند را تماشا کنند. البته مدیرعامل کانون در پایان این مراسم در جمع خبرنگاران از روشهای تحقق یافتن شعار «آینده را باید ساخت» که مخاطب آن بزرگسالان هستند صحبت کرد و دو مسیر، اصلاح رفتار بزرگسالان و مجهز کردن کودکان امروز به مهارتهای ضروری زندگی را برای تحقق این شعار پیشنهاد داد.
بر اساس این گزارش مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون واقع در خیابان حجاب از اولین ساعت صبح روز سهشنبه 16 مهر مملو از دانشآموزان دوره ابتدایی مدارس مختلف شهر تهران بود که برای شرکت در ویژهبرنامه هفته ملی کودک به کانون آمده بودند.
فاضل نظری، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، حبیب ایلبیگی قائممقام بنیاد سینمایی فارابی، معاونان و مدیران ارشد کانون، حامد رهنما دبیر هفته ملی کودک، از میهمانان این برنامه بودند که بدون هیچگونه سخنرانی فقط کودکان را در این برنامه همراهی کردند.
مربیان کانون برای هماهنگسازی دانشآموزان روی سن رفته بودند و پیش از شروع برنامه با آنها شعار هفته ملی کودک، «آینده را باید ساخت» و انگلیسی همین جمله، «The future is for us» را کار میکردند. جیغ و هورای دانشآموزان، سالن شهید بهنام محمدی را به لرزه درآورده بود. همه بچهها پرچم ایران و پرچمهایی که روی آن شعار هفته ملی کودک درج شده بود را در دست داشتند و تکان میدادند.
این گردهمایی که در آن اعضای برگزیده کانون هم حضور داشتند، با قرائت قرآن از سوی قاری نوجوانی آغاز شد. عکاسان و فیلمبرداران در تمام مدت مشغول پوشش تصویری مراسم بودند. مجریان این برنامه هم دو نفر از اعضای برگزیده کانون بودند؛ فاطمه شفیعی، عضو مرکز شماره 15 کانون و محمدرضا برومند، عضو مرکز شماره 10 کانون. آنها برنامه را با خوانش متن خوشامدگویی به بچهها و تشکر از مسئولانی شروع کردند که فرصت این گردهمایی را فراهم کرده بودند.
سپس نماهنگی از آمادهسازی برنامههای هفته ملی کودک برای کودکان پخش شد. شبکه امید و آپارات در حال پخش زنده مراسم بودند. برنامه بعدی، قصهگویی بود که بازهم یکی از اعضای کانون اجرای آن را برعهده داشت. حنانه جوادی، عضو مرکز شماره 9 کانون روی صحنه آمد و برای بچهها قصه «آرزوی پرده حصیری» را گفت. قصه پرده حصیری کهنهای که در آرزوی پرواز بود و بعد از دور انداخته شدن توسط صاحبخانه، به کمک بچهها تبدیل به بادکنکی شد که پرواز میکرد. پرده حصیری در این قصه به آرزویش رسید.
نماهنگ بعدی، مصاحبه با کودکانی بود که به سوال «آینده خودت رو چطور میبینی؟» پاسخ میدادند. مربیان کانون به همه بچههای حاضر در سالن کاغذ رنگی دادند تا آنها هم بتوانند در برنامه بعدی مشارکت داشته باشند. آریا الویری، نوجوانی از اعضای کانون با توجه به اینکه روز کودک، روز صلح و آشتی است به همه کودکان ساخت پرنده اوریگامی را یاد داد.
مجریان برنامه درباره «منشور آینده» با کودکان صحبت کردند، اینکه در طول این هفته اعضای نوجوان کانون به افراد تاثیرگذار در حوزه کودک این منشور را هدیه کردهاند. نمایندگان کانون در این برنامه به بهاره یگانهفر، مدیر روابط عمومی یونیسف به نمایندگی از خانم مندیپ اوبرایان، نماینده یونیسف در ایران منشور آینده و یک تابلو نقاشی اهدا کردند. یگانهفر برای کودکان توضیح داد که نماینده یونیسف به سفری خارج از ایران رفته است. آخرین برنامه، اجرای سرود بود. دختران کتابخانه شماره 15 کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سرود اجرا کردند.
لئو پولدو لوپزا نماینده سفارت ایالت مکزیک در ایران نیر از میهمانان این برنامه بود.
بعد از تمام شدن برنامه ویژه هفته ملی کودک، در نگارخانه شهید محمدطه اقدامی نمایش محیطی بر پا شد و کودکان در گرد این نگارخانه به تماشای این نمایش نشستند، در حالی که در حاشیه این نمایش خبرنگاران هم دور فاضل نظری جمع شده بودند تا با او دقایقی درباره روز جهانی کودک صحبت کنند.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در پاسخ به این سوال که شعار «آینده را باید ساخت» چطور تحقق پیدا میکند، گفت: مخاطب این شعار کودکان نیستند. مخاطب این شعار بزرگسالان هستند. اگر قرار است آینده را بسازیم و روزهای بهتری از امروز داشته باشیم، حتما باید از مسیر اصلاح عبور کنیم. وقتی ما میگوییم آینده را باید ساخت، یعنی کودکان که امروز هستند آینده جامعه ما را در دست میگیرند.
فاضل نظری توضیح داد: برای ساخت آینده، دو مسیر را برجسته میکنم، اول مسیر اصلاح رفتار بزرگسالان و بعد توانمندسازی کودکان نسبت به مهارتهایی که برای زندگی آینده به آن نیاز دارند. مهارتهایی که سالهاست نظام آموزشی ما به شکل گسترده به آنها بیتوجه بوده است و افراد، یعنی بزرگسالان امروز مجبور بودهاند آن را از راه آزمون و خطا یاد بگیرند.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حالی بعد از صحبت با چند خبرنگار و شبکه تلویزیونی نگارخانه را ترک کرد که کودکان هم به همراه مربیان و معلمان خودشان به مدرسه بازمیگشتند.
.: Weblog Themes By Pichak :.