«همچنان که میمردم» به 2 جشنواره بینالمللی راه پیدا کرد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- «همچنان که میمردم» به 2 جشنواره بینالمللی راه پیدا کرد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرنگار مهر، «همچنان که میمردم» پس از حضور در جشنواره های معتبری همچون ونیز، شیکاگو و شانگهای، در تازه ترین حضورهای بین المللی خود در 2 جشنواره سائو پائولو برزیل و اِفِبو ایتالیا به نمایش در خواهد آمد.
چهل و سومین جشنواره بین المللی سائو پائولو از تاریخ 25 مهر تا 8 آبان ماه (17 تا 30 اکتبر) در شهر سائو پائولو برزیل برگزار می شود و فیلم «همچنان که می مردم» به کارگردانی مصطفی سیاری در بخش چشم انداز بین الملل این جشنواره به نمایش درخواهد آمد. جشنواره سائو پائولو از جشنواره های معتبر آمریکای جنوبی است که به موسترا (Mostra) معروف است.
همچنین، چهل و یکمین جشنواره بین المللی اِفِبو از تاریخ 21 تا 27 مهر ماه (13 تا 19 اکتبر) در شهر پالرمو ایتالیا برگزار می شود و فیلم «همچنان که می مردم» در بخش مسابقه فیلم های اول و دوم جشنواره به نمایش در آمده و برای دریافت جایزه ویژه این بخش با 6 فیلم دیگر از کشورهای فرانسه، آلمان، ژاپن، بلژیک، سوییس و لهستان به رقابت خواهد پرداخت. جشنواره اِفِبو هر ساله در شهر پالرمو برگزار میشود.
«همچنان که می مردم» پیش از این در بخش رقابتی افق های جشنواره ونیز، بخش رقابتی کارگردانان نوین جشنواره شیکاگو، بخش مسابقه بین الملل جشنواره کرالای هند، و بخش رقابتی استعدادهای نو جشنواره شانگهای حضور داشته است و نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم و بهترین فیلمبرداری از این جشنواره بوده است.
پخش بینالمللی فیلم «همچنان که میمردم» به عهده پرشیا فیلم به مدیریت علی قاسمی است.
«همچنان که میمردم» اولین فیلم سینمایی مصطفی سیاری است. این فیلم محصول موسسه فرهنگ فیلم تهران با بازی نادر فلاح، الهام کردا، مجید آقاکریمی، وحید راد و محمد ربانی است.
عوامل این فیلم عبارتند از فیلمنامه: بهنام عابدی، مصطفی سیاری و حامد حسینیسنگری، مدیر فیلمبرداری: حامد حسینیسنگری، تدوین: هایده صفییاری، مدیر برنامهریزی: رضا بختیارینیک، صدابردار: محمد کیانارثی، طراحی و ترکیبصدا: انسیه ملکی، طراحصحنه و لباس: علی قدیریان، البرز ملکپور، طراح چهرهپرداز: محمود دهقانی، موسیقی: بامداد افشار، منشیصحنه: شهره فهیمی، مدیر تولید: مسعود دلیری، عکاس: حبیب مجیدی.
«گویای خموش» به ویستا رسید/ نمایش خودنگارههای اکرم بیرامی - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- «گویای خموش» به ویستا رسید/ نمایش خودنگارههای اکرم بیرامی - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرنگار مهر، در آخرین جمعه مهرماه، 10 نمایشگاه هنری افتتاح می شود و نمایشگاههایی که هفتههای گذشته افتتاح شدند، ادامه پیدا میکند که از جمله آنها میتوان به نمایشگاه آثار قدرت الله عاقلی در آرت سنتر، نمایشگاه عکس کنزو ایزو در مرکز نبشی و نمایشگاه گروهی «80 سال جواد مجابی از نگاه هنرمندان» در گالری ثالث اشاره کرد. در ادامه، برنامه افتتاحیه برخی نمایشگاههای هنری جمعه 26 مهرماه را برمیشمریم.
گالری ویستا
نمایشگاه نقاشی های مریم صالحی با عنوان «گویای خموش» از روز جمعه 26 مهرماه در گالری ویستا به نشانی خیابان مطهری، خیابان میرعماد، کوچه دوازدهم، پلاک 11 گشایش می یابد. در بیانیه این نمایشگاه آمده است: «اشیا از آنچه می بینیم به ما نزدیکترند. ما همواره در حال گذریم و در آیینه دیروز جایشان می گذاریم.
آنقدر برایمان تکراری اند که آنها را نمی بینیم، ولی حضورشان در زندگی ما انکارناپذیر است. در این میان به فیگورهایی که در عکس ها به ما خیره شده اند فکر می کنم.
قبل از نشستن جلوی لنز دوربین شی یی را در کنار خود گذاشته یا برداشته اند و بعد از لحظه ای با فشار دادن دکمه شاتر با سکوتشان روایتگر تاریخ شده اند. بیشترین حضور این سکوت را در عکس های نوازندگان یافتم.
تصاویری شامل چند شی، متعلق به چند فیگور با سازهایی در دست یا آواهایی در گلو. تصاویری در مرز خموشی و گویایی. سعی من در این مجموعه دیدن این اشیاست. در این فضاها با استفاده از چیدمان، اشیا را از دل عکسهای نوازندگان بیرون کشیدم و شکستن سکوتشان را به واسطه شکستن فرم به تصویر درآوردم.»
گالری کاما
نمایشگاه خط و خوشنویسی وریا هاشمی از آخرین جمعه مهرماه به مدت 6 روز در گالری کاما به نشانی خیابان پاسداران، خیابان گلستان دهم، پلاک 44، ساختمان فرین، طبقه دوم آغاز به کار می کند.
گالری هور
نمایشگاه انفرادی نقاشی فرشید ملکی از 26 مهرماه در گالری هور واقع در خیابان مطهری، خیابان میرزای شیرازی شمالی، کوچه نعیمی، شماره 12 گشایش می یابد و تا 20 آبان ماه برقرار است.
گالری نگر
نمایشگاه انفرادی نقاشی اکرم بیرامی با عنوان «خودنگاره» از 26 مهرماه به مدت یک هفته در گالری نگر واقع در قیطریه، ضلع جنوبی پارک، خیابان روشنایی، کوچه دلارام، پلاک 33، زنگ سوم برگزار می شود.
در متن بیانیه این نمایشگاه به قلم محمد معین الدینی آمده است: «اکرم را چند سالی است که می شناسم، دغدغه نقاشی دارد، و البته مثل هر انسان دغدغه مند دیگری تردید. او برای پاسخ به تردیدهایش، خودش را در برابر آینه و بومهایش گذاشته است و فاصله بین خود و پندارهایش را با نقاشی پر کرده است. به همین دلیل به نظر من نقاشی های اکرم بیش از هرچیز به مونولوگ شبیه هستند، با این تفاوت که جای واژگان را خط و رنگ پر کرده اند. خودنگاره های اکرم بخشی از آگاهی فردی او از جهان درون و برونش را به نمایش می گذارند. او در نقاشی هایش خودش را از جهان واقعی اش جدا نمی کند، او در نقاشی هایش نه ژست گرفته و نه تظاهر به دیگر بودگی کرده است؛ شاید که نخواسته چیزی به ما دیکته کند تا خودش را به شکل دلخواه جلوه دهد؛ او در پس ضعف و قوت کارهایش سادگی، صداقت و یک واقع گرایی ناب را به نمایش می گذارد و به این طریق از هویت خودش حفاظت می کند؛ به همین دلیل نقاشی هایش از یک بیان رئالیستی قدرتمند برخوردار شده اند. دیدن نقاشی های اکرم سخت نیست چون به سادگی مخاطب را به دور از فلسفه بافی به دورن تابلوهایش راه می دهد.»
گالری طراحان آزاد
نمایشگاه انفرادی نقاشی محمدرضا میرزایی با عنوان «خطوط منقطع، خطوط ممتد» روز جمعه 26 مهرماه در گالری طراحان آزاد به نشانی میدان فاطمی، میدان گلها، میدان سلماس افتتاح میشود.
گالری هفت ثمر
نمایشگاه نقاشی آذر خطابخش و سعیده ثابت نژاد با عنوان «روح دوران» در آخرین جمعه مهرماه و در گالری هفت ثمر به نشانی در خیابان مطهری، کوه نور، کوچه پنجم، شماره 8 آغاز به کار می کند.
گالری گلستان
نمایشگاه نقاشی هومن نصیری با عنوان «من خودم را پوشیدم» روز جمعه 26 مهر ماه در گالری گلستان واقع در دروس، خیابان کماسایی، شماره 34 افتتاح می شود و تا 8 آبان برقرار است.
عکس از سید هاتف حسینی است.
«روزی دو میلیون» در تهران کلید خورد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- «روزی دو میلیون» در تهران کلید خورد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فیلم، عاشقانه «روزی دو میلیون» نام موقت دومین فیلم مجید توکلی بعد از «متولد 65» است که به قلم جمیله دارالشفایی و بر اساس طرحی از مجید توکلی به نگارش در آمده و علی سرتیپی به عنوان تهیه کننده و علی اوجی به عنوان مجری طرح کنار این کارگردان قرار گرفتند.
نازنین بیاتی و شکیب شجره ترکیب تازه ای در سینمای ایران هستند که نقش های اصلی این فیلم را ایفا می کنند. زهرا داوودنژاد، احترام برومند، خسرو بامداد، افسانه طهرانچی، محمد امامی، سارا محمدی، محمد حیدری و ایمان صدیق از دیگر بازیگران این فیلم هستند که مقابل دوربین تورج اصلانی می روند.
عبدالله اسکندری طراح گریم، دانیال زمانی مدیر پروژه، امیرحسین حداد طراح صحنه، پوپک مظفری مدیر برنامه ریزی و دستیار کارگردان، رعنا امینی طراح لباس، احمدرضا شجاعی عکاس، محمود خرسند مدیر فیلمبرداری، محمد جمشیدی مدیر تولید، کوروش جوان کارگردان فیلم پشت صحنه در این پروژه حضور دارند.
این فیلم قرار است برای حضور در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر آماده شود.
حضور 84 مستندساز زن در سیزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- حضور 84 مستندساز زن در سیزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جشنواره بینالمللی «سینماحقیقت»، دبیرخانه سیزدهمین دوره جشنواره بینالمللی «سینماحقیقت»، پذیرای جدیدترین آثار 84 مستندساز زن شده است که سال گذشته 89 فیلم توسط بانوان فیلمساز به جشنواره «سینماحقیقت» ارائه شده بود.
بر اساس آمار دبیرخانه جشنواره، 516 کارگردان مرد نیز متقاضی حضور در سیزدهمین دوره «سینماحقیقت» شدهاند. به این ترتیب، درصد مشارکت مردان نسبت به زنان در این رویداد سینمای مستند ایران، 86% به 14% است که این آمار به نسبت فیلمهای ارسالی، مطابق با دوره پیش است.
20 فیلم ساخته شده توسط بانوان مستندساز با مشارکت 27/7 درصدی، به بخش «مسابقه ملی» جشنواره «سینماحقیقت» نیز راه یافته بود که نشان از نقش پُررنگ فیلمسازان زن در سینمای مستند امروز ایران داشت. 5 جایزه این دوره جشنواره هم به فرح زارع، مینا مشهدیمهدی، آزاده بیزار گیتی، ماریا ماوتی و زینب تبریزی اختصاص یافت.
اسامی فیلمهای منتخب بخش «مسابقه ملی» سیزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» در 3 گروه مستندهای کوتاه (تا 40 دقیقه)، نیمهبلند (40 تا 70 دقیقه) و بلند (بالای 70 دقیقه)، در نیمه دوم آبان 98 اعلام خواهد شد.
مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی سازمان امور سینمایی، سیزدهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران ««سینماحقیقت»» را به دبیری محمد حمیدیمقدم، از 18 تا 25 آذرماه 1398 در شهر تهران برگزار می کند.
توجه به فرهنگ ایثار و شهادت پالایش روح را به همراه دارد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- توجه به فرهنگ ایثار و شهادت پالایش روح را به همراه دارد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران»، مراسم اختتامیه سومین جایزه ملی «فیلم ایثار» عصر روز دوشنبه 22 مهرماه با حضور حجتالاسلام محمدحسن کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و حسین انتظامی رییس سازمان سینمایی در تالار شمس برگزار شد.
حجت الاسلام کاویانی راد در این مراسم با بیان اینکه رفتار ایثارگرانه موضوعی اتفاقی و تصادفی نیست گفت: این موضوع که یک انسان مهمترین سرمایههای زندگی خود را در راه دیگران بذل و بخشش کند موضوعی نیست که به صورت اتفاقی رخ داده باشد و این مساله نشات گرفته از یک فرهنگ و روحیه عمیق اجتماعی است.
رییس شورای سیاستگذاری سومین جایزه ملی «فیلم ایثار» بیان کرد: حلقه مفقوده ایثار با جامعه، ایثار اجتماعی است که میتواند به انسانها کمک کند با تمرین رفتارهای دگرخواهانه به موضوع ترجیح نفع عمومی به نفع شخصی برسند. برگزاری جایزه ملی «فیلم ایثار» با محوریت ایثار اجتماعی نیز در راستای فرهنگسازی در این مسیر است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه امروز نیازمند تقویت ایثار اجتماعی و ترویج گذشتن از نفع شخصی برای نفع عمومی هستیم افزود: شهدا و جانبازان نیز پیش از بروز اوج ایثارگریهای خود تمرین ایثار را در جامعه انجام داده بودند و امروز ما نیاز به یادگیری رفتارهای همدلانه ساده در جامعه داریم تا این فرهنگ را از پایه آن تمرین کنیم.
وی با بیان اینکه اربعین نمود یک ایثار اجتماعی است ادامه داد: اوج بذل و بخشش و ایثار در مراسم اربعین حسینی نمایان میشود. آموزههای دینی ما نیز تأکید بسیار زیادی بر این روحیه ایثار اجتماعی دارد و باید به سمت تمرین بیشتر این فرهنگ حرکت کنیم.
حسین انتظامی رییس سازمان سینمایی نیز گفت: توجه به فرهنگ ایثار و شهادت علاوه بر ادای دین به عزیزان ایثارگر برای خود ما نیز ارزشمند است زیرا باعث پالایش روح میشود و افزایش انسجام ملی را به دنبال دارد که در این روزگار بسیار مورد نیاز است.
سید مرتضی حسینی مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران فراخوان سومین جشنواره «فیلم ایثار» در خردادماه سال جاری منتشر شد و شرکت کنندگان تا پایان شهریور ماه فرصت داشتند آثار خود را در قالب «فیلمنامه» و «فیلم 120 ثانیهای» با موضوع ایثار اجتماعی به دبیرخانه جشنواره ارسال کند.
بر این اساس پس از انتشار فراخوان، هنرمندان استقبال چشمگیری برای شرکت در این جشنواره هنری داشتند به گونهای که در مجموع نزدیک به 900 اثر دریافت شده است که از این تعداد 284 اثر برای شرکت در بخش فیلم و 490 اثر برای رقابت در بخش فیلمنامه بوده است.
در پایان نیز در بخش فیلمنامه 3 اثر برگزیده شدند و 2 اثر نیز شایسته تقدیر و برگزیده قوه قضاییه شناخته شدند. در بخش فیلم نیز 2 اثر برگزیده و آثار منتخب بهترین ایده پردازی، برنده جایزه ویژه دبیر جشنواره، برنده جایزه ویژه هیئت داوران، بهترین دستاورد فنی و تکنیکی، اثر شایسته تقدیر و اثر برگزیده قوه قضاییه تقدیر شدند.
در پایان این مراسم برگزیدگان این جایزه به شرح زیر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند:
در بخش فیلمنامه علی مصلح حیدرزاده با اثر «شب تولد» رتبه اول، صابر محمدی با اثر «رسم بازار» رتبه دوم و علی مینائی با اثر «بخشش سایه» رتبه سوم را کسب کردند.
همچنین در این بخش مسعود شعبانی با اثر «شماره 11 پذیرش 2» شایسته تقدیر و مسعود شعبانی با اثر «خیلی دور نه چندان نزدیک» عنوان اثر برگزیده قوه قضاییه را کسب کردند.
در بخش فیلم نیز بهزاد شاهین پور با اثر «مشتری» رتبه اول، سید محمدرضا خردمندان با اثر «جایی میان ابرها» رتبه دوم و حسین دارابی با اثر «کفش» رتبه سوم را کسب کردند.
همچنین سید حسین آقا سید مرتضی حسینی با اثر «48 ثانیه تا مرگ» بهعنوان بهترین ایده پردازی، مریم مدرس مطلق با اثر «صبح حلب» به عنوان برنده جایزه ویژه دبیر جشنواره، مجتبی حیدری با اثر «همکلاسی» به عنوان برنده جایزه ویژه هیئت داوران، سعید کریمی با «یک دست صدا دارد» به عنوان بهترین دستاورد فنی و تکنیکی (تصویربردار)، علی توکلی زانیانی با اثر «تا فردا» به عنوان شایسته تقدیر و رضا پیرزاده با اثر «به ما» عنوان اثر برگزیده قوه قضاییه معرفی شدند.
در این مراسم محمود پاکدل معاون تعاون و امور اجتماعی و جمعی از مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران، مسئولان سازمان سینمایی و هنرمندان شاهد و ایثارگر حضور داشتند.
.: Weblog Themes By Pichak :.